реклама

Цех за производство на масло в Гоце Делчев, 80-те


РЕКЛАМА

Публикуване на коментар

8 Коментари

  1. Колко е мръсно и мизерно! Вижте плочките и стъклата над десния човек!?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Разбира се. Не е като в днешните стерилни химически лаборатории, в които произвеждат млечните продукти, без изобщо да използват мляко. Да ви е сладко, г-н Александров!

      Изтриване
  2. За плочките съм съгласен, ама за джамовете не, едно време с блажна боя затъмняваха прозорците ;)

    ОтговорИзтриване
  3. Мда, а защо днешните стерилни боклуци, дето ни пробутват вместо сирене, да са за предпочитане?

    ОтговорИзтриване
  4. Поне е било СИРЕНЕ ...

    ОтговорИзтриване
  5. Снимката е страхотна.Преди време на повечето места можеше да си намериш сирене,което да бъде от по голямата част от истинско мляко,сега вече всичко е с изкуствени неща и там където пише от сто процента от сега ви казвам да не вярвате,освен ако не си купувате от някое малко китно селце, от баба или дядо,където още от вида се вижда , че е истинско сирене или кашкавал.Снимката е разкошна.Преди време намерихме едни като бурета,където са се използвали преди да бият и да получат масло, много интересни уреди са имали, съвсем елементарни, но пък правили най вкусното масло сирене и кашкавал.

    ОтговорИзтриване
  6. Тука в тоя сайт е пълно с помачори!90 на сто от снимковия материал е само за гр.Гоце Делчев!Там живеят главно помачори-долината на широките гащи му казват.Някъде го наричат и Помакистан.:-))))

    ОтговорИзтриване