Гнусно и долно! Нечистоплътни цигански фамилии на бургаския плаж, има и с бурки!


Потресаваща реалност на бургаския плаж от няколко дни. Цигански фамилии от бургаските махали са окупирали неутралната зона между Северния и Централния бургаски плаж- под Мостика. Ако целят свинщина и саботаж, то засега усилията им се увенчават с успех. Загадка е дали всичко това е провокация и е по нареждане на тарторите. Изхождане, уриниране, онаниране, къпане и бръснене със сапун в ръка са дивотии, които отвращават. Числеността наброява около 200- та роми, сред тях и жени с..бурки. А нали е забранено вече? Куп институции си затварят очите, незнайно защо. "Какво правим толкова, да не би да сме по различни от Вас? И ние ходим искаме плаж, не крадеме" казаха заповеднически ромски мъжаги.
Това са МВР, РИОСВ, РЗИ, УКОРС, че даже и Агенцията за закрила на детето. Циганските деца са пуснати безконтроно да тичат по плажа и влизат в морето. Рисковете от удавяне са налице. Зоната под циганска окупация е неутрална и би трябвало Министерството на туризма и Областна управа също да се намесят. Ако никой не предотврати гнусотията, нищо чудно крайно настроени лица да вземат закона в свои ръце. Тогава обаче със сигурност ще има обвинения за ксенофобия. Но защо трябва да се стига дотам?
Потърпевши са и наемателите на двата плажа отстрани. Широк спектър от клоаката, се избягва от нормалните плажуващи. Там обаче има чадъри и шезлонги под наем, спасители които получават заплати и заведения, които пък очакват да генерират някакви печалби. Клиентите ги избягват, понеже воайорите от цигански произхода моментално започвали със закачките си, а други направо си..онанирали.
"Където са гетата в Бургас, има плажове. Там да ходят! В Комлука е недостъпния за всички нас Южен плаж. До Меден рудник е Мандренското езеро, а в Горно Езерово са бреговете на езерото Вая. Какво ми се мъдрят на големия плаж. Бой ли искат да предизвикат? И после да се изкарат жертви" казват с възмущение родители от Бургас. Освен всичко друго, има предпоставки за разпространение на зарази. Никой не знае, какви болести има във всеки един ром- от децата, през родителите, че даже 40- ет годишните баби и дядовци. Всеобщият апел към отговорните институции е за светкавична намеса!

Публикуване на коментар

0 Коментари